LED-System-Boards (SLOAN)

leuchts biegbarSloan lanserer et nytt produkt spekter av LED-systemer “Boards” for belysning og belysning applikasjoner. Disse konstant strøm drevet modulene er preget av høy effektivitet, høy lysstyrke og lang levetid. Den nye produktserien består av et sett av moduler i ulike former: rektangel, sekskant, samt bøyelig aluminium brett. Modulene er designet for å passe forskjellige opplysende og belysning.heksa
Alle modulene kommer med høy kvalitet, høy effektiv Power LED (1W) i tre forskjellige hvite farger (varm, naturlig, kaldt hvitt) så vel som i blått, grønt, rødt eller gult. Kombinasjoner med forskjellige hvite eller farget Strøm LED er også tilgjengelig på forespørsel.

 
pyramideAlle modulene har strekkavlastere for enkel montering og tilkobling uten lodding.
Tilleggsmoduler inkluderer en konstant strøm innstilling bord med valgfri PWM dimming signal inngangskanal (p / n 201 45 000) og en EMC beskyttelse bord (p / n 201 45 001) for applikasjoner der elektromagnetiske forstyrrelser kan forekomme.Power LED Bar

Sloan LED-System tavler er egnet for bruk i lamper samt for belysning og signalering apparater. Bruksområder er i hjemme-, stue-arbeidsplass, industri-, underholdnings-og offentlig belysning prosjekter.
Tilstrekkelig kjøling og varmestyring må sikres når du installerer LED-System boards. Vi står til din disposisjon for applikasjonsspesifikke montering og bruk råd. Vi tilbyr også tilpasset design og skreddersydde løsninger med slike LED-System Boards, samt Husene på forespørsel.
Kontakt oss for ytterligere informasjon om LED-system-Boards eller send oss ​​din forespørsel for et program skreddersydd løsning.

Key Account Manager for this product is:

Henrik Monsen

Direct Line: +47 23 33 85 02     Mobile: + 47 920 44 009     e.mail: henrik@hf-elekro.no

1 thought on “LED-System-Boards (SLOAN)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s